Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Dim Stef Marine Services - Η εταιρεία

Η εταιρεία DIM STEF MARINE SERVICES δημιουργήθηκε το 2010 με προοπτική την καθετοποιημένη παροχή υπηρεσιών θαλάσσης. Το πάθος μας για τη θάλασσα μας οδηγεί σε μια συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση που ικανοποιεί τις ανάγκες της εποχής και τα υψηλά standards των πελατών μας.

Ξεκινώντας με μια αρχική έκταση 2500 τ.μ. 3 χρόνια μετά καταλάβαμε, οτι ήταν πλέον πολύ μικρή για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τα όνειρά μας και τις ανάγκες των πελατών μας, έτσι το 2013 ακολουθώντας τις ανάγκες τις αγοράς και του θαλάσσιου τουρισμού εσωτερικού και εξωτερικού, επεκταθήκαμε και έχοντας πλέον 11.000 τ.μ. στην διάθεσή μας μπορούμε πλέον να εξυπηρετήσουμε από ένα μικρό ταχύπλοο έως και μεγάλα ιστιοφόρα και καταμαράν.

Για πρώτη φορά στην Βόρεια Εύβοια υπάρχει μια επιχείρηση ανώτερης κλίμακας που να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες των μεγάλων σκαφών αναψυχής η οποία λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές.

Είμαστε σε θέση να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα φιλοξενίας και συντήρησης για όλων των τύπων σκαφών.

Η DIM STEF MARINE SERVICES είναι κατά βάση μια οικογενειακή επιχείρηση στελεχωμένη με έμπειρο και ικανό προσωπικό, καταρτισμένο άψογα στις σύγχρονες απαιτήσεις της θάλασσας και των θαλασσινών.

Για την DIM STEF MARINE SERVICES
ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Dimstef Marine Services North Evia Greece

Scroll to Top