SUZUKI MARINE

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο SUZUKI MARINE για την περιοχή τις Βόρειας Εύβοιας

 

DimStef Suzuki MarineDF60AV

Η εντελώς νέα DF60AV  σχεδιάστηκε και σε Extra Long από τους μηχανικούς της Suzuki έτσι ώστε να προσφέρει οικονομική λειτουργία σε μια ελαφριά και συμπαγή σε σχεδίαση εξωλέμβια . Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία στην τετράχρονη τεχνολογία το τμήμα σχεδιασμού παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο 3κύλινδρο μπλοκ 941cc με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής και ενσωματωμένο το νέο σύστημα Lean Burn ετσι ωστε ο χρήστης να απολαμβάνει κορυφαίες επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση σε όλο το φάσμα των στροφών λειτουργίας του κινητήρα.

Τώρα με ενισχυμένο  πόδι από DF 140 με μείωση 2,42:1 δέχεται τις προπέλες της DF 140 με 14 ίντσες διάμετρο για καλύτερη ώση , ιδανική για επαγγελματικά σκάφη , ιχθυοτροφεία κλπ.
Επίσης μπορεί να εφοδιαστεί με σύστημα Troll mode για να ρυθμίζετε το ρελαντί ανά 50σαλ και μέχρι τις 1200 σαλ , χρήσιμο για συρτή η ρυμούλκηση.

Άλλα χαρακτηριστικα που οι χρηστες σίγουρα θα εκτιμησουν ειναι η μηδενική συντήρηση που χρειάζεται η αυτορυθμιζόμενη καδένα οδήγησης των εκκεντροφόρων , ο μεγάλος ενναλάκτης των 19 Α , το νέο συστημα οριοθέτησης του σημείου ανώτατης ανάκλισης και το εξελιγμένο σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμου καυσίμου πολλαπλών σημείων που προσφέρει ομαλη και απροβλημάτιστη λειτουργία κατω από όλες τις συνθήκες .

[sws_divider_top]

PCT_SMC_DF40A_E01_Angle_240x240

DF40AV

Ταχύτητα και ομαλή λειτουργία σε συνδυασμό με οικονομία καυσίμου.
Οι βραβευμένες τετράχρονες μηχανές 40 και 50 ίππων της Suzuki παρέχουν εξαιρετική ισχύ, εξαιρετική οικονομία καυσίμου, χαμηλούς κραδασμούς και θόρυβο, ενώ παράλληλα πληρούν τις αυστηρότερες παγκόσμια απαιτήσεις περί εκπομπών ρύπων CARB 2008.
Αυτές οι ελαφριές 12βάλβιδες αλουμινένιες μηχανές 815cc, με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και ηλεκτρονικό σειριακό ψεκασμό καυσίμου πολλαπλών σημείων δημιουργήθηκαν με βάση τις ανθεκτικές μηχανές υψηλών επιδόσεων αυτοκινήτων της Suzuki.
Οι μηχανές 40/50 διαθέτουν ενσωματωμένη αλυσίδα χρονισμού, η οποία δεν απαιτεί συντήρηση και επιτρέπει τη σημαντική μείωση των διαστάσεων της μηχανής. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το τελευταίο σύστημα άμεσης ανάφλεξης με εσωτερικούς πολλαπλασιαστές μειώνοντας έτσι τον αριθμό των απαιτούμενων εξαρτημάτων και απλουστεύοντας την καλωδίωση. Η εισαγωγή που ενσωματώνει μεγάλο φιλτροκούτι μειώνει τον θόρυβο και εκπομπές σε όλο το εύρος των στροφών ενώ ο σιγαστήρας στην πεταλούδα μειώνει ακόμη περισσότερο το θόρυβο στις μεγάλες ταχύτητες.

[sws_divider_top]

DimStef Suzuki DF300TXDF300

Με περισσότερη τετράχρονη ιπποδύναμη από ποτέ άλλοτε, αυτή η νέα μηχανή της Suzuki προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, επιτάχυνση , οικονομία  και επιδόσεις από οποιαδήποτε άλλη εξωλέμβια έχει κατασκευάσει ποτέ η Suzuki.

Εφοδιασμένη πλέον με σύστημα Lean Burn για αισθητή  οικονομία καυσίμου και με σύστημα   SSR (Suzuki  Selective  Rotation) για να μπορεί να γίνεται και αριστερόστροφη με  μιά απλή επέμβαση στο ηλεκτρικό κύκλωμα του κινητήρα.

Επίσης μπορεί να εφοδιαστεί με σύστημα Troll mode για να ρυθμίζετε το ρελαντί ανά 50σαλ και μέχρι τις 1200 σαλ , χρήσιμο για συρτή η ρυμούλκηση.

Με  χωρητικότητα 4.0 λίτρα , 6κύλινδρο κινητήρα σε σχήμα V με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και 4 βαλβίδες στον κάθε κύλινδρο, μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, και νέο πόδι που διαθέτει δύο εισαγωγές νερού (ψηλή και χαμηλή). Ποτέ δεν έχετε νιώσει τόση μεγάλη δύναμη στα χέρια σας. Αλλά μην ανησυχείτε, με το προηγμένο ηλεκτρονικό χειριστήριο και το σύστημα ελέγχου ταχυτήτων, θα έχετε πάντα τον έλεγχο.

Source: https://www.suzuki-marine.gr/outboards

Scroll to Top